Toimituskäytäntö

Toimituskäytäntö

 

Toimitamme tilaamasi tuotteet Matkahuollon pakettipalvelun kautta. Pyrimme toimittamaan tilauksesi 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

 

Toimitusaika

 

Tilauksen vastaanottoa seuraavana arkipäivänä lähetämme tilauksesi Matkahuoltoon. Matkahuolto huolehtii paketin kuljettamisesta määränpäähäsi. Arvioitu toimitusaika on 2-3 arkipäivää tilauksen lähettämisestä.

Huomaathan, että toimitusaika voi vaihdella alueittain ja sesongista riippuen. Pyrimme kuitenkin aina toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

 

Toimituskulut

 

Toimituskulut 5,90€ 

 

Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksille.

 

Toimituksen nouto

 

Toimitamme tilauksen suoraan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus noutaessasi tilaustasi.

 

Nouto Lahdesta

Noudon sopiminen on helppoa. Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupassamme, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Kerro meille haluamasi noutopäivä ja -aika, niin varmistamme, että tilauksesi on valmiina noudettavaksi.

Nouto-osoite

Takojankatu 5 15800 Lahti Puh. 0443472177

 

Vaurioituneet tai puuttuvat tuotteet

 

Mikäli vastaanottamasi tuote on vaurioitunut tai jokin tuote puuttuu tilauksestasi, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua löytämään ratkaisun ja varmistamaan, että saat tilaamasi tuotteet asianmukaisessa kunnossa.

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta